The cover image may be different.

Learn Skills to Sew Like a Professional: Practical Tailoring Methods and Techniques

Paperback - 20 July 2019
ISBN-13 : 9784865050783
Rp 374,000
No Hidden Cost
Or  748 PEC Points
Promotion : Cashback
New Free Shipping.
* Terms and Conditions
Delivered in 20 - 40 business days

Customers who bought this also bought

Description

A definitive guide for anyone who wants to sew at an advanced level.
There are a lot of books on sewing basics, but few can satisfy those who are beyond a beginner level. Learn Skills to Sew Like a Professional: Practical Tailoring Methods and Techniques explains how to get an expert finish on those difficult parts of clothes―neck, collar, sleeves, pleats and more. All of the techniques in the book are based on domestic sewing machines, so readers can follow the full-color and detailed step-by-step instructions with their own machine.

Customer Reviews

1 customer reviews Between 4−5 stars rating, 09 January 2020
Must have buat pemula
By: Della Nur Aisyah

Paling suka buku jepang.... apalagi tau kalo udah di sadur ke bahasa inggris. Dan nemu buku ini baru keluar dari blog japanesesewingbook review dan langsung mupeng.... mantengin website periplus ampe tu buku keluar langsung beli..... Isinya ya Layoutnya rapi dan instruksinya per foto gampang diikutin Isinya pengetahuan dasar buat jahit dan itu berharga bagi aku yang gak rapi kalo ngejahit baju atau apapun itu. Isinya per part Dari pembuatan baguan kerah Lengan Resleting Ada 3 metode jahit..... gak punya obras santaiiiii ada caranya biar tetep rapi Pengetahuannya umum tapi lengkap dan di jelasin detail banget jadi kalo bener bener dipraktekin .... rapiiii banget hasilnya.... sukaaaa

Share your thoughts with other customers:
Write a Customer Review