51%
Sugar Rebels: Pipe for Your Life - More Than 60 Recipes from Instagram's Kween of Baking
The cover image may be different.

Sugar Rebels: Pipe for Your Life - More Than 60 Recipes from Instagram's Kween of Baking

Paperback - 16 April 2019
Makrides, Nick (Author)
Rp 161,000 Rp 330,000
You Save:  Rp 169,000 (51%)
No Hidden Cost
PEC Price -51%    :  Rp 161,000
You Save   :  Rp 169,000

Or   660 PEC Points
Limited Stock
  

New Free Shipping.
* Terms and Conditions
Quantity:
Delivered in 3 - 7 business days
BUY NOW

Description

Sugar Rebels is the book that fans of The Scran Line and its host and creator Nick Makrides have been waiting for It includes Nick's signature delicious and sometimes outrageous cupcakes, macarons, and cakes--some favorites, some new recipes--presented alongside the story of The Scran Line and Nick's path to success as a YouTube star and role model for the LGBTQI community. It reflects his distinct approach to color and design--and life.

Product Details

ISBN-10: 1743795017

ISBN-13: 9781743795019

Publisher: Hardie Grant Books       

Language: English

Age Range: NA - NA years

Grade Level: NA - NA

Paperback: 224 Pages

Product Dimension (L x W x H): 24.89 x 19.30 x 1.52 CM

Shipping Weight: 0.82 Kg

Customer Reviews

Share your thoughts with other customers:
Write a Customer Review
1 customer reviews  Between 3−4 stars rating,  30 April 2020
Imut
By: Della Nur Aisyah

Sebenernya di website lebih lengkap resepnya, tapi disini ada beberapa yang gak ditampilin di website jadi buat kesan eksklusif aja gitu ya.... Tatanan bukunya rapi gampang diikuti intruksinya, ilustrasinya juga bagus, gak heran sih soalnya foodbloger itu juga nyambi sebagai desain grafis ya, jadi gak aneh kalo tatanannya rapi dan menarik gini.... Paling suka aku bindingnya, dari semua buku yang aku punya... ini yang terbaik, kaget banget pas buku dateng.... dipegang enak banget covernya, jahitannya juga rapih bagus... feelnya ada banget pokoknya the best lah, gimana ya biar buku bukuku di buat model gini bindingnya..... Kalo suka simple dan udah follow dia di blognya dan cobain... See More

resepnya mungkin buku ini gak terlalu berguna Tapi biat yang suka dan bisa buat pajangan....hehe dan emang dasarnya aku juga lebih suka sesuatu yang dibaca dan dipegang langsung ketimbang digital... jadi ya atuh beli guys.....

Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)

CONVENIENCE

BEST PRICE

SAFE/SECURITY

SERVICE

Books by the same author
 
Customers who bought this also bought
 

 

DELIVERY BY:
PAYMENT METHODS:
 
SECURED BY:
View Mobile / Standard © 2011-2020 Periplus Holdings Ltd.