The cover image may be different.

Sugar Rebels: Pipe for Your Life - More Than 60 Recipes from Instagram's Kween of Baking

Paperback - 16 April 2019
ISBN-13 : 9781743795019
Rp 348,000
No Hidden Cost
Or  696 PEC Points
Currently Unavailable
If stock becomes available, email me at:

New Free Shipping.
* Terms and Conditions
Delivered in 20 - 40 business days

Customers who bought this also bought

Description

Sugar Rebels is the book that fans of The Scran Line and its host and creator Nick Makrides have been waiting for It includes Nick's signature delicious and sometimes outrageous cupcakes, macarons, and cakes--some favorites, some new recipes--presented alongside the story of The Scran Line and Nick's path to success as a YouTube star and role model for the LGBTQI community. It reflects his distinct approach to color and design--and life.

Customer Reviews

1 customer reviews Between 3−4 stars rating, 30 April 2020
Imut
By: Della Nur Aisyah

Sebenernya di website lebih lengkap resepnya, tapi disini ada beberapa yang gak ditampilin di website jadi buat kesan eksklusif aja gitu ya.... Tatanan bukunya rapi gampang diikuti intruksinya, ilustrasinya juga bagus, gak heran sih soalnya foodbloger itu juga nyambi sebagai desain grafis ya, jadi gak aneh kalo tatanannya rapi dan menarik gini.... Paling suka aku bindingnya, dari semua buku yang aku punya... ini yang terbaik, kaget banget pas buku dateng.... dipegang enak banget covernya, jahitannya juga rapih bagus... feelnya ada banget pokoknya the best lah, gimana ya biar buku bukuku di buat model gini bindingnya..... Kalo suka simple dan udah follow dia di blognya dan cobain... See More

resepnya mungkin buku ini gak terlalu berguna Tapi biat yang suka dan bisa buat pajangan....hehe dan emang dasarnya aku juga lebih suka sesuatu yang dibaca dan dipegang langsung ketimbang digital... jadi ya atuh beli guys.....

Share your thoughts with other customers:
Write a Customer Review